Adauga in Cos:

Lectie de zbor cu avionul in Hunedoara

999.00 RON

  • Model: HD1LAS1


Alege o lectie de zbor cu avionul in Hunedoara si simte pe pielea ta emotiile prin care trec pilotii in fiecare zi de munca. Invata cum se controleaza o aeronava usoara si admira orasul Hunedoara si imprejurimile sale de la inaltime.

In timpul lectiei de zbor, ai ocazia sa vezi orasul Hunedoara si imprejurimile sale dintr-o perspectiva unica. Admira Castelul Corvinilor, Manastirea Prislop sau alte obiective impresionante de la inaltime. De asemenea, te poti bucura de peisajele extraordinare oferite de muntii Poiana Rusca.

Lectia de zbor cu avionul in Hunedoara incepe cu un un scurt briefing de la pilot. Vei invata cateva notiuni de baza despre instrumentele de control ale aeronavei si efectele folosirii lor. Experienta continua cu un tur complet al avionului,  in timpul caruia vei avea ocazia sa inspectezi principalele suprafete de control. Dupa incheierea acestei etape, il vei insoti pe pilotul nostru in cabina, iar el va decola si iti va demonstra cateva manevre de baza.

Activitate disponibila in urmatoarele locatii: Hunedoara

Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul desfasurarii activitatii in momentul rezervarii acesteia ( cu 7 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – Activity Pass.

Te rugam sa iei in considerare faptul ca aceasta este o activitate de zbor, dependenta de conditiile meteo si obtinerea tuturor avizelor necesare efectuarii zborului. Pilotul comandant are responsabilitatea efectuarii zborului in conditii de maxima siguranta astfel ca ii revine autoritatea absoluta de a decide oricand intreruperea sau amanarea misiunii. Iti recomandam sa rezervi din timp activitatea pentru a lasa loc eventualelor modificari privind rezervarea ta. Activitatea se poate desfasura doar pe perioada valabilitatii voucherului.

Validitate voucher: 12 luni

Cat dureaza activitatea: activitatea dureaza 40 minute, zborul 30 minute (include pornirea motorului,decolarea si aterizarea) si un mini curs introductiv de 10 min

Numar minim de participanti pentru ca activitatea sa se desfasoare: 1

Numar maxim de participanti la o data fixata: 1

Varsta minima pentru a participa la aceasta activitate:18

Varsta maxima pentru a participa la aceasta activitate: nu se aplica

Nu putem controla vremea: aceasta activitate depinde de conditiile meteorologice

Familia si prietenii: familia si prietenii sunt bineveniti

Ce mai trebuie sa stiti:

exista o limita de greutate de maxim 100kg/persoana
aceasta activitate nu se adreseaza persoanelor care sunt insarcinate, sufera de epilepsie sau afectiuni cardiace
nu este inclus transferul pana la locatie

Perioada din an  in care se poate desfasura activitatea: tot anul

Zilele in care se poate desfasura activitatea: sambata si duminica

Orele  de desfasurare a activitatii: 09:00 – 10:00

Acest produs a fost adaugat in catalog la data de Tuesday 09 August, 2016.


  • ALEMI COM SRL

  • RO23707877

  • Aleea Lacramioarelor, nr.1, bl.9, etaj 1, scada D, ap. 65
    Prahova Cod postal: 107071

Adresa dvs. de IP este: 35.175.191.36
GiftLand | Toate drepturile rezervate
Recomandam : Europaleti | Ceasuri | Cadouri Ziua Indragostitilor | Ciocolata Personalizata
Webmasters zone: Afiliaza-te cu noi | Schimb de Link-uri | Preia RSS-ul nostru: -ul cu toate produsele -ul cu produse noi -ul cu articole blog.
Viziteaza site-ul Giftland.ro pe ShopMania |