Adauga in Cos:

Zbor acrobatic

839.00 RON Zbor acrobatic:

Zborul acrobatic te va face sa vezi lumea cu alti ochi. Vei fi supus unor suprasarcini de -2G pana la +4G. Instructorul va accelera avionul pana la 260 de km/h si va efectua o serie de manevre acrobatice printre care : looping (miscare circulara in plan vertical-avionul se ”da peste cap”) ranversare (schimbarea rapida a directiei de zbor cu 180 de grade in plan vertical), rasturnare (schimbarea rapida a directiei cu 180 de grade prin trecere pe spate in limita de viteza, aparatul ramanand pe spate pentru 1-2 secunde) pendul pe tren(urcare rapida pe verticala si ramamere agata in carlig 2 sec) si coborare in spirala. Toate acestea se petrec la 400 m inaltime.

Zbor de 15 minute!

Va fi zborul vietii tale si nimic nu se poate compara cu aceasta experienta uimitoare. Acest zbor nu se adreseaza persoanelor care sufera de probleme cardiace.

Produs disponibil in:  Brasov, Timisoara, Exista o limita de greutate de 100kg/persoana. Pentru grupuri se pot face aranjamente speciale la solicitarea clientului.  

Preţ: 839 RON

Cumpăra acum un voucher!

La rezervare clientul primeşte un voucher care ii da dreptul la activitatea rezervata. Clientul sau destinatarul voucherului (daca acesta este diferit de cumparator) se vor programa telefonic pentru zbor la data si ora dorite in conformitate cu diponibilitatea aeronavei si cu cel puţin 5 zile înainte de activitate. Validitatea Voucherului Voucherul e valid pentru o perioada de sase luni. Data expirării este trecuta pe voucher.

Clientul trebuie sa rezerve si sa desfasoare activitatea din voucher înainte de data expirării lui. Daca clientul nu poate folosi voucherul in perioada lui de valabilitate voucherul poate fi extins, o singura data, pentru o perioada de inca 3 luni.

Solicitarea de extindere a voucherului trebuie făcuta in perioada de validitate a acestuia. Pentru extinderea voucherului se percepe o taxa administrativa de 45 lei. Rezervarea activitatii Clientul trebuie sa rezerve telefonic data când doreşte sa aibă activitatea. Numărul voucherului si datele de contact ale clientului trebuie comunicate la rezervare. Clientul trebuie sa aibă asupra lui voucherul atunci când participa la activitatea rezervata.

Anularea activitatii Daca anulam o activitate vom comunica acest lucru clientului in cel mai scurt timp posibil si vom propune clientului o data sau o locaţie alternative pentru activitate. Ne rezervam dreptul de a reprograma timpii si locaţiile datorita indisponibilitatii unor vehicule/aeronave, datorita numărului insuficient de clienţi pentru o activitate care necesita un număr minim de participanţi sau datorita altor factori care nu sunt sub controlul nostru.

Anulare de către client: Clientul trebuie sa ne contacteze imediat daca doreşte sa schimbe sau sa anuleze o activitate rezervata. Vom încerca sa reprogramam activitatea in alte date sau locaţii pe care le avem disponibile; daca insa acest lucru nu este posibil clientul poate pierde rezervarea si dreptul de a folosi voucherul.

Vremea:  Activitatile pot fi anulate din cauza vremii. In acest caz clientul poate face o reprogramare la o data convenabila pentru el. In cazul acesta clientului nu i se vor deconta cheltuieli ce ţin de deplasarea la locul activitatii, cazare sau alte cheltuieli cauzate de anulare.

Probleme: In cazul apariţiei unor probleme care nemulţumesc clientul acesta trebuie sa se adreseze conducătorului activitatii/pilotului astfel încât sa dea acestuia oportunitatea de a rezolva pe loc nemulţumirile apărute. Orice alte reclamaţii se vor primi la departamentul relaţii cu clienţii.


Acest produs a fost adaugat in catalog la data de Monday 01 March, 2010.


  • ALEMI COM SRL

  • RO23707877

  • Aleea Lacramioarelor, nr.1, bl.9, etaj 1, scada D, ap. 65
    Prahova Cod postal: 107071

Adresa dvs. de IP este: 3.239.50.33
GiftLand | Toate drepturile rezervate
Recomandam : Europaleti | Ceasuri | Cadouri Ziua Indragostitilor | Ciocolata Personalizata
Webmasters zone: Afiliaza-te cu noi | Schimb de Link-uri | Preia RSS-ul nostru: -ul cu toate produsele -ul cu produse noi -ul cu articole blog.
Viziteaza site-ul Giftland.ro pe ShopMania |