Adauga in Cos:

Lectie de zbor cu balonul in Arad

3,899.00 RON

  • Model: AR1LBS1


Cum ar fi sa stapanesti un balon cu aer cald?  Zborul cu balonul este adesea comparat cu navigarea, doar ca aici apa este inlocuita cu nesfarsitul cer. Bucura-te de o experienta pe cinste alaturi de inca alti 3 prieteni ai tai.

Balloning-ul iti ofera nu doar un alt orizont ci si o atmosfera cu totul si cu totul romantica. Este printre putinele modalitati de zbor care iti creaza o ambianta contemplativa doar prin simplul fapt ca se zboara. Lectia de zbor cu balonul dureaza 60 de minute, timp in care iti vor fi descoperite tehnici de asamblare a balonului, cum sa detii controlul unui asemenea “glob” in aer.Zborul cu balonul este o idee de cadou perfect pentru adeptii infocati ai artei fotografice. Pozele vor deveni aminitiri “vii’ ale acestui zbor, iar senzatiile pe care le vei experimenta nu pot fi exprimate in cuvinte. Ballooning... cu totul si cu totul Romantic!

Activitate disponibila in urmatoarele locatii: Arad

Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul desfasurarii activitatii in momentul rezervarii acesteia ( cu 7 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – Activity Pass.

Te rugam sa iei in considerare faptul ca aceasta este o activitate dependenta de conditiile meteo. Iti recomandam sa rezervi din timp activitatea pentru a lasa loc eventualelor modificari privind rezervarea ta. Activitatea se poate desfasura doar pe perioada valabilitatii voucherului.

Validitate voucher: 12 luni

Cat dureaza activitatea: zborul dureaza 1 ora + un mini-curs introductiv despre principalele comenzi, pregatirea de zbor etc.

Numar minim de participanti ca activitatea sa se desfasoare: 1

Numar maxim de participanti la o data fixata: 4

Varsta minima pentru a participa la aceasta activitate: participantii la acest zbor trebuie sa aib? cel putin 16 ani, iar daca au intre 8 – 16 ani este obligatoriu sa fie insotiti de o ruda de gradul I

Varsta maxima pentru a participa la aceasta activitate:  nu se aplica

Nu putem controla vremea: aceasta activitate depinde de conditiile meteorologice

Familia si prietenii: Familia si prietenii sunt bineveniti.

Ce mai trebuie sa stiti:

numarul de participanti pentru un astfel de zbor este 4 persoane (cu conditia ca fiecare pasager sa aib? aprox. 80kg si toti participantii sa nu depaseasca 350 kg)
aceasta activitate nu se adreseaza persoanelor care sufera de epilepsie sau afectiuni cardiace
nu este inclus transferul pana la locatie

Perioada din an  in care se poate desfasura activitatea: aprilie - octombrie

Zilele in care se poate desfasura activitatea: la cererea clientului in functie de disponibilitate

Orele de desfasurarea a activitatii: la cererea clientului in functie de disponibilitate

Acest produs a fost adaugat in catalog la data de Tuesday 09 August, 2016.


  • ALEMI COM SRL

  • RO23707877

  • Aleea Lacramioarelor, nr.1, bl.9, etaj 1, scada D, ap. 65
    Prahova Cod postal: 107071

Adresa dvs. de IP este: 54.165.57.161
GiftLand | Toate drepturile rezervate
Recomandam : Europaleti | Ceasuri | Cadouri Ziua Indragostitilor | Ciocolata Personalizata
Webmasters zone: Afiliaza-te cu noi | Schimb de Link-uri | Preia RSS-ul nostru: -ul cu toate produsele -ul cu produse noi -ul cu articole blog.
Viziteaza site-ul Giftland.ro pe ShopMania |