Adauga in Cos:

Lectie de golf cu elicopterul

2,629.00 RONLectie de golf cu elicopterul

Combina o lectie de golf la unul din cele mai frumoase cluburi de la noi din tara, fiorii unui zbor cu elicopterul, peisaje superbe si vei obtine o experienta de neuitat. Fie ca este pentru un partener de afaceri, o surpriza pentru un prieten sau vrei sa-ti faci un cadou va fi un eveniment care cu siguranta nu va putea fi uitat usor.

Tur de 30 minute zbor (decolarea de la aerodrom, aterizarea la terenul de golf si intoarcerea inapoi la aerodrom) + o ora pentru lectia de golf cu antrenor.


Preţ: 2629 RON


Produs disponibil la cererea clientului. Purtatorul voucherului poate lua cu el la zbor inca una sau doua persoane. Pentru participarea la golf a mai mult de o persoana se plateste un cost suplimentar. La cerere se poate inchiria un golfcart. Pretul include toate costurile pentru lectia de golf, echipament si instructor pe toata perioada desfasurarii lectiei.

Cumpăra acum un voucher! La rezervare clientul primeşte un voucher care ii da dreptul la activitatea rezervata. Clientul sau destinatarul voucherului (daca acesta este diferit de cumparator) se vor programa telefonic pentru zbor la data si ora dorite in conformitate cu diponibilitatea aeronavei si cu cel puţin 5 zile īnainte de activitate.

Validitatea Voucherului: Voucherul e valid pentru o perioada de sase luni. Data expirării este trecuta pe voucher. Clientul trebuie sa rezerve si sa desfasoare activitatea din voucher īnainte de data expirării lui. Daca clientul nu poate folosi voucherul in perioada lui de valabilitate voucherul poate fi extins, o singura data, pentru o perioada de inca 3 luni. Solicitarea de extindere a voucherului trebuie făcuta in perioada de validitate a acestuia. Pentru extinderea voucherului se percepe o taxa administrativa de 45 lei.

Rezervarea activitatii: Clientul trebuie sa rezerve telefonic data cānd doreşte sa aibă activitatea. Numărul voucherului si datele de contact ale clientului trebuie comunicate la rezervare. Clientul trebuie sa aibă asupra lui voucherul atunci cānd participa la activitatea rezervata.

Anularea activitatii: Daca anulam o activitate vom comunica acest lucru clientului in cel mai scurt timp posibil si vom propune clientului o data sau o locaţie alternativa pentru activitate. Ne rezervam dreptul de a reprograma timpii si locaţiile datorita indisponibilitatii unor vehicule/aeronave, datorita numărului insuficient de clienţi pentru o activitate care necesita un număr minim de participanţi sau datorita altor factori care nu sunt sub controlul nostru.

Anulare de către client:  Clientul trebuie sa ne contacteze imediat daca doreşte sa schimbe sau sa anuleze o activitate rezervata. Vom īncerca sa reprogramam activitatea in alte date sau locaţii pe care le avem disponibile; daca insa acest lucru nu este posibil clientul poate pierde rezervarea si dreptul de a folosi voucherul.

Vremea:  Activitatile pot fi anulate din cauza vremii. In acest caz clientul poate face o reprogramare la o data convenabila pentru el. In cazul acesta clientului nu i se vor deconta cheltuieli ce ţin de deplasarea la locul activitatii, cazare sau alte cheltuieli cauzate de anulare.

Probleme: In cazul apariţiei unor probleme care nemulţumesc clientul acesta trebuie sa se adreseze conducătorului activitatii/pilotului astfel īncāt sa dea acestuia oportunitatea de a rezolva pe loc nemulţumirile apărute. Orice alte reclamaţii se vor primi la departamentul relaţii cu clienţii.


Acest produs a fost adaugat in catalog la data de Monday 01 March, 2010.


  • ALEMI COM SRL

  • RO23707877

  • Aleea Lacramioarelor, nr.1, bl.9, etaj 1, scada D, ap. 65
    Prahova Cod postal: 107071

Adresa dvs. de IP este: 3.239.50.33
GiftLand | Toate drepturile rezervate
Recomandam : Europaleti | Ceasuri | Cadouri Ziua Indragostitilor | Ciocolata Personalizata
Webmasters zone: Afiliaza-te cu noi | Schimb de Link-uri | Preia RSS-ul nostru: -ul cu toate produsele -ul cu produse noi -ul cu articole blog.
Viziteaza site-ul Giftland.ro pe ShopMania |