Write Review

Perna decor cu ciucuri

48.00 RON

Cadourile de la www.giftland.ro au fost si vor fi cele mai bune, iata de ce google.ro le da pe primul loc.

Va explic acum cum se foloseste acest site: toate produsele au un stoc, sa zicem 50 bucati, in momentul in care stocul se termina produsul devine indisponibil sau dispare de pe site. Asa a fost construit acest site, asa functioneaza. Dvs. daca ati vazut un produs disponibil si imediat el a disparut, inseamna ca l-am cumpart cineva in acelasi timp inaintea dvs. Este exact ca si la magazinele reale: ati vazut un produs pe raft iar pana sa ajungeti la el cineva l-a pus in cos inaintea dvs., deci nu-l mai puteti cumpara o data ce e in cosul altcuiva. De asemenea, vrem sa precizam ca in acesta perioada avem rulaje mari si stocurile se termina repede. Nu avem absolut nici o obligatie fata de dvs. sau alt client sa mentinem stocurile continuu la zi, aceste stocuri si cadouri depind de producatorii si respectiv furnizorii nostri din Germania, Romania si China precum si de transportatori. Noi incercam sa obtinem cat de rapid posibil stocurile astfel ca produsele sa nu sea pe site indisponibile, noi incercam sa facem orice ne sta in putinta ca dvs, si restul clientilor nostri sa poata cumpara, primi si oferi cadourile la timp. Venind pe site si scriind pareri negative absolut nefondate ne face sa credem ca nu ne sunteti client ci doar un concurent care apeleaza la comentarii pentru a ne crea o imagine prosta. Va rugam sa mergeti la cometarii, si sa le cititi pe toate si veti vedea ca sunteti prima persoana, in 3 ani decand exista site-ul care ne scrie un comentariu atat de nagativ.

Ne pare rau sa audem nemultumirea dvs. desi credem ca ati venit si ati postat acest mesaj "din partea concurentei" va promitem ca vom incerca sa imbunataim mult mai bine produsele si serviciile noastre pe viitor astfel ca dvs. sa fiti cat mai multimita de www.giftland.ro .

Cu stima,
Sorin Ciurca
Administrator www.giftland.ro - Magazinul nr 1 de cadouri online din Romania
Acest comentariu a fost scris de catre Ciurca Sorin


  • ALEMI COM SRL

  • RO23707877

  • Aleea Lacramioarelor, nr.1, bl.9, etaj 1, scada D, ap. 65
    Prahova Cod postal: 107071

Adresa dvs. de IP este: 54.158.248.112
GiftLand | Toate drepturile rezervate
Recomandam : Europaleti | Ceasuri | Cadouri Ziua Indragostitilor | Ciocolata Personalizata
Webmasters zone: Afiliaza-te cu noi | Schimb de Link-uri | Preia RSS-ul nostru: -ul cu toate produsele -ul cu produse noi -ul cu articole blog.
Viziteaza site-ul Giftland.ro pe ShopMania |