Adauga in Cos:

Heli tur din Bucuresti la castelele Bran si Peles pentru 3

13,928.00 RON

  • Model: B1HTC3


Un Heli Tur la Bran si Peles este un mod exclusivist de a vizita aceste 2 castele, cele mai cunoscute atractii turistice din Romania.

Decolati spre Sinaia pentru o vizita de 1 ora la Castelul Peles, una dintre cele mai frumoase resedinte regale din Europa. Nu va extindem mult nerabdarea, suspansul si emotia in ceea ce priveste vizita VIP la Castelul Bran, un simbol al Transilvaniei, cunoscut in vest si sub numele de Castelul lui Dracula.

In drum spre cele doua obiective turistice de exceptie aveti ocazia sa admirati din inaltul cerului pitoreasca vale a Prahovei, imensa cruce a Eroilor Neamului de pe muntele Caraiman, desemnata de Guinness World of Records ca fiind cea mai mare cruce din lume amplasata pe un varf de munte.In Sinaia ne oprim calatoria cu elicopterul pentru vizita la Castelul Peles, in acest scop veti fi transferati cu masina de la locul de aterizare al elicopterului pana la castel. Imbarcati din nou in elicopter ne continuam itinerariul pana la Castelul Bran unde veti fi intampinati de ghidul castelului pregatit sa va ofere un tur privat cu secretele, legendele si viata nesfarsita a celebrei fortarete transformata de catre Regina Maria intr-o resedinta regala.

Activitate disponibila in urmatoarele locatii : Bucuresti

Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul desfasurarii activitatii in momentul rezervarii acesteia ( cu 7 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – Activity Pass.

Te rugam sa iei in considerare faptul ca aceasta este o activitate de zbor, dependenta de conditiile meteo si obtinerea tuturor avizelor necesare efectuarii zborului. Pilotul comandant are responsabilitatea efectuarii zborului in conditii de maxima siguranta astfel ca ii revine autoritatea absoluta de a decide oricand intreruperea sau amanarea misiunii.

Validitate voucher: 12 luni

Cat dureaza activitatea: circa 6 ore (cate doua ore de vizita la fiecare castel)

Numar minim de participanti pentru  ca activitatea sa se desfasoare: 1

Numar maxim de participanti la o data fixata:  elicopterul poate transporta pana la 3 sau 4 pasageri cu conditia ca greutatea maxima a pasagerilor sa nu depaseasca 300 de kilograme

Nu putem controla vremea: acesta activitate depinde de conditiile meteorologice

Familia si prietenii: din pacate numarul de locuri in elicopter este limitat

Ce mai trebuie sa stiti:

nu este inclus transferul pana la heliport; acesta se afla in nordul Bucurestiului
pretul include o vizita privata la castelele Bran si Peles, transferurile cu vehiculul la Sinaia si Bran (daca proprietatea castelului pe care se aterizeaza de obicei nu e accesibila la data zborului – aici organizandu-se diverse festivaluri)
la cerere va putem oferi un  Pranz exclusivist in Sufrageria Regala a Castelului Bran 
intrucat aceasta activitate implica inchirierea unui elicopter pentru zbor, rugam sa aveti in vedere faptul ca preturile pot suferi modificari in functie de data la care se doreste efectuarea misiunii

Perioada din an in care se poate desfasura activitatea : tot anul

Zilele in care se poate desfasura activitatea: la cererea clientului in functie de disponibilitate

Orele de desfasurare a activitatii: la cererea clientului in functie de orarul de vizitare al castelelor si luand in considerare ca elicopterul trebuie sa incheie zborul inainte de asfintitul soarelui

Acest produs a fost adaugat in catalog la data de Tuesday 09 August, 2016.


  • ALEMI COM SRL

  • RO23707877

  • Aleea Lacramioarelor, nr.1, bl.9, etaj 1, scada D, ap. 65
    Prahova Cod postal: 107071

Adresa dvs. de IP este: 18.232.188.89
GiftLand | Toate drepturile rezervate
Recomandam : Europaleti | Ceasuri | Cadouri Ziua Indragostitilor | Ciocolata Personalizata
Webmasters zone: Afiliaza-te cu noi | Schimb de Link-uri | Preia RSS-ul nostru: -ul cu toate produsele -ul cu produse noi -ul cu articole blog.
Viziteaza site-ul Giftland.ro pe ShopMania |