Adauga in Cos:

Heli dinning

2,599.00 RONHeli dinning
Un zbor cu elicopterul este si o modalitate de a petrece clipe pretioase alaturi de o persoana draga si de a face o surpriza deosebita. Puteti fi siguri ca partenerii sau clientii dumneavoastra isi vor aminti de acest eveniment si vor pastra in amintire modalitatea originala de prezentare a unei "mese de afaceri" sau romantice.
La cerere putem furniza un cvartet de coarde pentru atmosfera.
Tur de 30 minute zbor (decolarea de la aerodrom, aterizarea la restaurant si intoarcerea inapoi la aerodrom) + o ora pentru servirea mesei.

Preţ: 2599 RON

Produs disponibil la cererea clientului. Zborul este disponibil pentru 2 participanţi. Pretul include masa pentru 2 persoane.
Meniul este compus din: Felul I: ciorba de pui a la greque Felul II : cotlet de somon la cuptor cu cartofi Noisette Desert : Heli–Papanasi Bauturi : O sticla de vin Murfatlar – 750ml si 2 sticle de apa fie plata fie minerala Meniul se poate modifica la cererea clientului, dar exista posibilitatea ca pretul sa se modifice.
Cumpăra acum un voucher! La rezervare clientul primeşte un voucher care ii da dreptul la activitatea rezervata. Clientul sau destinatarul voucherului (daca acesta este diferit de cumparator) se vor programa telefonic pentru zbor la data si ora dorite in conformitate cu diponibilitatea aeronavei si cu cel puţin 5 zile înainte de activitate.
Validitatea Voucherului: Voucherul e valid pentru o perioada de sase luni. Data expirării este trecuta pe voucher. Clientul trebuie sa rezerve si sa desfasoare activitatea din voucher înainte de data expirării lui. Daca clientul nu poate folosi voucherul in perioada lui de valabilitate voucherul poate fi extins, o singura data, pentru o perioada de inca 3 luni. Solicitarea de extindere a voucherului trebuie făcuta in perioada de validitate a acestuia. Pentru extinderea voucherului se percepe o taxa administrativa de 45 lei.
Rezervarea activitatii: Clientul trebuie sa rezerve telefonic data când doreşte sa aibă activitatea. Numărul voucherului si datele de contact ale clientului trebuie comunicate la rezervare. Clientul trebuie sa aibă asupra lui voucherul atunci când participa la activitatea rezervata.
Anularea activitatii: Daca anulam o activitate vom comunica acest lucru clientului in cel mai scurt timp posibil si vom propune clientului o data sau o locaţie alternativa pentru activitate. Ne rezervam dreptul de a reprograma timpii si locaţiile datorita indisponibilitatii unor vehicule/aeronave, datorita numărului insuficient de clienţi pentru o activitate care necesita un număr minim de participanţi sau datorita altor factori care nu sunt sub controlul nostru.
Anulare de către client: Clientul trebuie sa ne contacteze imediat daca doreşte sa schimbe sau sa anuleze o activitate rezervata. Vom încerca sa reprogramam activitatea in alte date sau locaţii pe care le avem disponibile; daca insa acest lucru nu este posibil clientul poate pierde rezervarea si dreptul de a folosi voucherul.
Vremea: Activitatile pot fi anulate din cauza vremii. In acest caz clientul poate face o reprogramare la o data convenabila pentru el. In cazul acesta clientului nu i se vor deconta cheltuieli ce ţin de deplasarea la locul activitatii, cazare sau alte cheltuieli cauzate de anulare.
Probleme: In cazul apariţiei unor probleme care nemulţumesc clientul acesta trebuie sa se adreseze conducătorului activitatii/pilotului astfel încât sa dea acestuia oportunitatea de a rezolva pe loc nemulţumirile apărute. Orice alte reclamaţii se vor primi la departamentul relaţii cu clienţii.

Acest produs a fost adaugat in catalog la data de Monday 01 March, 2010.


  • ALEMI COM SRL

  • RO23707877

  • Aleea Lacramioarelor, nr.1, bl.9, etaj 1, scada D, ap. 65
    Prahova Cod postal: 107071

Adresa dvs. de IP este: 3.239.50.33
GiftLand | Toate drepturile rezervate
Recomandam : Europaleti | Ceasuri | Cadouri Ziua Indragostitilor | Ciocolata Personalizata
Webmasters zone: Afiliaza-te cu noi | Schimb de Link-uri | Preia RSS-ul nostru: -ul cu toate produsele -ul cu produse noi -ul cu articole blog.
Viziteaza site-ul Giftland.ro pe ShopMania |