Adauga in Cos:

Explorari de pesteri in Apuseni

279.00 RON

  • Model: AB3PES1


Aceasta este sansa ta de a te imbarca intr-o aventura fascinanta si de a explora necunoscutul.

Lumea magica a pesterilor va transforma orice incepator avid dupa necunoscut si cunoastere intr-un explorator cutezator.

Activitatea va incepe cu o sesiune introductiva in care instructorul, va explica reguli de baza, apoi incepeti incursiunea in tainele speologiei. Va trebui sa parcurgeti un traseu montan, sa va catarati si sa va tarati, dar cu siguranta nu veti uita niciodata aceasta experienta fascinanta.

Puteti realiza imagini foto pe care sa le prezentati prietenilor cu ajutorul surselor suplimentare puse la dispozitie de ghid.

Activitate disponibila in urmatoarele locatii: Campeni-Arieseni

Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul desfasurarii activitatii in momentul rezervarii acesteia ( cu 7 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – Activity Pass.

Validitate voucher: 12 luni

Cat dureaza activitatea: 4-5 ore, activitatea implica un traseu montan de 30 minute, (maxim 1 ora), pana la intrarea in pestera.

Numar minim de participanti ca activitatea sa se desfasoare: 2

Numar maxim de participanti la o data fixata: 10 in serii de cate maxim 4

Varsta minima pentru a participa la aceasta activitate: 14. Persoanele sub 18 ani trebuie sa fie insotite de un membru major al familiei (parinte, frate). Pe raspunderea insotitorului, pot participa si persoane sub aceasta varsta. 

Varsta maxima pentru a aparticipa la aceasta activitate: nu se aplica

Nu putem controla vremea: nu va faceti griji; aceasta activitate nu depinde de conditiile meteorologice. Totusi nu este nici o placere sa intri in pestera ud, ca urmare unei ploi torentiale in exterior, pana la intrare.

Familia si prietenii: ne pare rau, la aceasta activitate nu poti aduce spectatori

Ce mai trebuie sa stiti:

nu este inclus transferul pana la locatie
este inclusa casca cu lumina frontala, asistenta si ghid, si eventual o salopeta (in cazul in functie de numarul de clienti si dimensiunea clientului), echipamentul tehnic tip corzi si scarite, si asistenta pentru fotografii (surse suplimentare de iluminare)
titularul voucher-ului are nevoie de echipament adecvat ( bocanci sau preferabil cizme de cauciuc, salopeta tip combinezon, eventual impermeabila, manusi cauciucate, haine groase, temperatura in pestera este de 5-6 grade) si de haine de schimb
pestera este sportiva, sunt pasaje de catarare (unde pentru ajutor vom folosi o scarita si coarda), se merge taras (se poate atinge tavanul si podeaua pe un sector de cativa metri), sunt cateva pasaje cu noroi si argila la intrare, dupa care spatiul se largeste, cu salite cu unele formatiuni. In anotimpurile mai reci avem ocazia sa vedem unele specii de nevertebrate retrase la adapost: paianjenii Meta menardi, fluturii Scoleopterix libatrix
activitatea necesita o conditie fizica buna, hainele se murdaresc, si se pot si uda de la balti si de la peretele umed, la iesirea din pestera, acestea trebuie schimbate

Perioada din an  in care se poate desfasura activitatea: tot anul

Zilele in care se poate desfasura activitatea: la cererea clientului, in functie de disponibilitate

Orele de desfasurare a activitatii:  in principiu, intre orele 11:00 – 19:00

Acest produs a fost adaugat in catalog la data de Tuesday 09 August, 2016.


  • ALEMI COM SRL

  • RO23707877

  • Aleea Lacramioarelor, nr.1, bl.9, etaj 1, scada D, ap. 65
    Prahova Cod postal: 107071

Adresa dvs. de IP este: 44.197.197.23
GiftLand | Toate drepturile rezervate
Recomandam : Europaleti | Ceasuri | Cadouri Ziua Indragostitilor | Ciocolata Personalizata
Webmasters zone: Afiliaza-te cu noi | Schimb de Link-uri | Preia RSS-ul nostru: -ul cu toate produsele -ul cu produse noi -ul cu articole blog.
Viziteaza site-ul Giftland.ro pe ShopMania |