Adauga in Cos:

Experienta enduro in Gheorgheni pentru 2

1,249.00 RON

  • Model: HR2END2


Incearca-ti abilitatile de motociclist pe un traseu off road. Accepta provocarea de a te bucura pe doua roti de o experienta extraordinara in mijlocul naturii.

Daca ai descoperit de curand incantarea oferita de motociclismul off-road sau cauti un simplu motiv sa   murdaresti cauciucurile motocicletei, atunci acesta activitate  este ideala pentru tine. 

Intalnirea are loc de obicei dimineata, vei fi intampinat de organizatori si ti se va face cunostinta cu motocicleta pe care o vei conduce. Sesiunea va incepe cu o informare introductiva privind tehnicile de conducere  off road, vei primi detalii cu privire la traseu si ti se vor oferi informatii privind siguranta ta pe parcursul traseului. Odata ce toti participantii sunt pregatiti, distractia poate incepe.

Activitate disponibila in urmatoarele locatii : Gheorgheni, Harghita

Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul desfasurarii activitatii in momentul rezervarii acesteia ( cu 7 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – Activity Pass.

Validitate voucher: 12 luni

Cat dureaza activitatea: aceasta experienta dureaza 4 ore.

Numar minim de persoane necesar pentru ca activitatea se aiba loc: 2

Numar maxim de participanti la o data fixata: 10

Varsta minima  pentru a participa la aceasta activitate: 18

Varsta maxima  pentru a participa la aceasta activitate: nu se aplica

Nu putem controla vremea: nu va faceti griji acesta activitate nu depinde de conditiile meteorologice

Familia si prietenii: sunt bineveniti sa te vada, sa-ti faca poze sau sa te filmeze plecand la distractie si intorcandu-te expert de la tura; dupa tine o sa fie greu sa se tina

Ce mai trebuie sa stiti:

pretul include: motocicleta, combustibil, echipamentul moto si instructorspecializat in trasee off road
nu este inclus transferul pana la locatie
exista o limita de greutate de maxim 120 kg/persoana
aceasta activitate nu se adreseaza femeilor insarcinate
turele enduro, se realizeaza pe trasee a caror lungime variaza intre 10 ?i 70 km, cu grade de dificultate diferite in functie de aptitudinile participantilor. Turele includ situatii tipice enduro precum trecerea peste obstacole naturale (parauri, canioane, urcari si coborari abrupte) si artificiale (banc de piatra, banc de urcare dubla sau tripla, trecerea peste cauciucuri montate în pamant)
participantul trebuie sa detina permis de conducere categoria A (nu este obligatoriu ca activitate sa se desfasoare in afara drumurilor publice) si sa respecte itinerariul si indicatiile date de instructor; in caz contrar acesta are dreptul sa intrerupa activitatea iar participantul pierde dreptul de a folosi voucherul. O garantie de 1000 lei trebuie lasata la primirea motocicletei, orice daune produse vehiculului pe parcursul inchirierii fiind responsabilitatea participantului

Perioada din an  in care se poate desfasura activitatea : aceasta activitate poate fi operata incepand cu luna Martie pana in luna Noiembrie.

Zilele in care se poate desfasura activitatea : sambata - duminica

Orele de desfasurare a activitatii : intre orele 10:00 – 18:00

Acest produs a fost adaugat in catalog la data de Tuesday 09 August, 2016.


  • ALEMI COM SRL

  • RO23707877

  • Aleea Lacramioarelor, nr.1, bl.9, etaj 1, scada D, ap. 65
    Prahova Cod postal: 107071

Adresa dvs. de IP este: 18.234.255.5
GiftLand | Toate drepturile rezervate
Recomandam : Europaleti | Ceasuri | Cadouri Ziua Indragostitilor | Ciocolata Personalizata
Webmasters zone: Afiliaza-te cu noi | Schimb de Link-uri | Preia RSS-ul nostru: -ul cu toate produsele -ul cu produse noi -ul cu articole blog.
Viziteaza site-ul Giftland.ro pe ShopMania |