Perna InimaAsa cum v-a obisnuit in fiecare an, GiftLand vine in intimpinarea voastra de Ziua Indragostitilor cu o oferta cu totul si cu totul deosebita de cadouri pentru cei pe care ii iubiti, si carora doriti de fircare data sa le oferiti un cadou special, cu ocazia unei sarbatori speciale.

Anul acesta, am decis sa reinnoim oferta noastra de cadouri cu o multime de perne personalizate, punandu-va la dispozitie optiuni de personalizare atat in ceea ce priveste forma si culoarea pernei cat si in ceea ce priveste modul de personalizare.

Perna Patrata InimioarePuteti alege astfel intre perne in forma de inima, albe sau rosii, perne patrate, cu machete special create pentru Valentine`s Day (machete in care se integreaza poza voastra), puteti merge pe un text propriu pentru personalizare sau pe un text prestabilit (gandit de catre noi) sau puteti personaliza pernele si cu poza voastra (suntem siguri ca aveti in calculator o multime de poze cu voi doi), sau, in cel mai recomandat caz, puteti merge pe personalizare si cu poza si cu text, bineinteles la modelele de perne care permit ambele variante.

Perna Inima PersonalizataTot ce trebuie sa faceti este sa alegeti cu grija atat textul perfect, cat si poza perfecta pentru cadoul ce urmeaza sa-l faceti persoanei dragi.

Ce va iesi in final? Simplu: un cadou de-a dreptul superb. Un cadou care va fi “complicele” ideal pentru a pune la cale o surpriza cat se poate de placuta de Ziua Indragostitilor, persoanei iubite.

Vezi aici toate oferta de perne personalizate.

Vezi aici toata oferta de Cadouri de Valentine`s Day.