Cadouri de Craciun si Anul nouTot am amanat sa lansam acesta categorie de cadouri pe GiftLand.ro (de fapt sa relansam categoria) si cum nu am mai avut “pace” :) de mailurile voastre care ne indemnam sa “dam drumul” la Cadourile pentru Craciun si Anul Nou intrucat, se pare ca unii dintre voi au nevoie de ele din timp sau au nevoie de o perioada mai mare  de  gandire astfel ca sa faca alegerea cea mai perfecta in ceea ce priveste Cadouri de Craciun si Anul nou.

Ei bine, prieteni, iata cum sta treaba… Am adaptat, ca si anul trecut o parte din cadourile noastre clasice cu machete special create pentru cadouri de  Craciun si Anul nou. (Globulete cu zapada, pernute inima sau patrate, cravate cu mos craciun etc.). Noutatea anul acesta insa, o reprezinta Cosuletele (cele 6 modele de pe site) cu cadouri pentru Craciun si Anul Nou. Le putem livra (chiar daca necesita un efort mai mare la ambalare) in toata tara iar pentru fimele din Bucuresti oferim livrare gratuita.

Dupa cum veti putea vedea, aceste Cadouri de Craciun si Anul Nou sub forma de cosulete au fost gandite pentru toate buzunarele si tipurile de nevoi atunci cand se face un cadou de Craciun de exemplu, voi ramane sa alegeti cele mai potrivite cadouri pentru persoanele carora le veti darui.

Echipa GiftLand.ro va doreste un Craciun Fericit si un An Nou cat mai bun!