Dragii nostri vizitatori si clienti, magazinul nostru online de cadouriwww.GiftLand.ro, dupa cum ati vazut, este plin de cadouri pentru indragostiti. Cadouri care au ca si forma de obicei o inima.

Pe aceasta cale vrem sa va propunem un mic concurs prin care voi sa ne trimiteti cele mai interesante declaratii de dragoste care pot fi puse pe cadourile de la noi din magazin.

Cele mai bune idei de cadouri, cele mai interesante declaratii de dragoste le vom premia cu cate un cadou la alegere din magazinul nostru online pe care, dava veti dori, putem imprima chiar declaratia cu care ati castigat la acest concurs.

Iata catava reguli pentru acest concurs:

declaratiile de dragoste trebuie sa fie originale. Vom verifica fiecare declaratie de dragoste trimisa de catre voi si daca aceasta apare deja pe internet, nu o vom considera ca si participanta la concurs.

–¬† declaratiile de dragoste trebuie sa fie scurte. Nu avem nevoie de romane. Doar cateva cuvinte sunt deajuns pentru “a pune pe foaie” ceva frumos.

– declaratiirle de dragoste trebuie sa contina cuvantul “inima

– trebuie sa ne precizati exact pentru ce produs(e) de pe GiftLand.ro ar merge declaratia de dragoste.

– veti accepta ca indiferent daca o sa castigati sau nu premiu, o data trimisa, declaratia dvs. de dragoste poate fi folosita de catre noi pentru pezentare pe magazinul nostru online ca si “model de declaratie de dragoste” pentru diferite cadouri.

Adresa de email la care ne puteti trimite declaratiile voastre de dragoste pentru acest concurs este: concursuri@giftland.ro

Precizam ca acest concurs nu va aveam doar un castigator. Vom alege si premia pe toate cele mai frumoase declaratii de dragoste  trimise de catre voi.

Spor la scris si bafta tuturor.
Echipa GiftLand