Cadouri cu preturi de criza!?!

E clar, suntem in criza de-a binelea acum! Dar ce facem cu cadourile pentru cei dragi? Nu le mai oferim de loc cadouri celor dragi? Le oferim cadouri, dar mai rar? Le oferim cadouri, dar sa fie cadouri mai ieftine? Sau, le putem oferi cadouri si mai ieftine si mai rar?

Ei bine, noi credem ca nici una din variantele de mai susn nu este buna intrucat la GiftLand cadourile sunt ieftine, au fost si inainte de criza cadouri cu preturi de criza :).

Fie ca alegeti cadourile breloc, cadouri globuri, cadouri puzzle sau cadouri perne, absolut toate cadourile de la GiftLand.ro nu vor sa treaca peste 50 lei astel ca fiecare dintre noi sa isi permita sa ofere un cadou deosebit si totodata ieftin.

Daca e sa alegem cadouri speciale, la preturi de criza, GiftLand este solutia perfecta dragii noastri!

Cat ne ia sa alergam prin oras dupa cadouri, mai ales cand suntem in criza de timp si mai ales cand nu stam asa de bine cu partea financiara si totusi magazinele de prin mall-uri si centrele comerciale de prin oras au preturile cadourilor cam piperate!?

Idei de cadouri:

Cumparand cadouri online de la www.GiftLand.ro aveti certitudinea ca va ajunge acasa in maxim 24 de ore dupa comanda un cadou atat ieftin cat si deosebit ce ceea ce se ofera de obicei la diferite ocazii!

Zilele trecute ne intreba un client, ce i-am putea recomanda ca si cadou, sa fie ieftin (mai ieftin de 50 lei zicea clientul) si totodata sa fie ceva mai… altfel, ceva mai aparte decatĀ  cadourile clasice (sprai, parfum, carte etc). Ei bine, raspunsul nostru a fost simplu: peste 90% dintre cadourile de la GiftLand se incadreaza in cerintele dvs.

De fiecare data cand sunteti nehotarat(a) asupra cadourilor pe care sa le cumparati, tot ce trebuie sa faceti este sa frunzariti magazinul online www.GiftLand.ro, iar raspunsurile, si alegerile dvs. vor veni de la sine.

Nu uitati, cele mai deosebite cadouri le gasiti aici, la www.Giftlna.ro!