Un alt mijloc pentru webmasteri de a face bani :

Un sistem de publicitate tip CPS (Cost Per Sale), relativ nou in Romania, adoptat si de www.GiftLand.ro de curand. Iata despre ce este vorba :

  • GiftLand pune la dispozitie webmasterilor posibilitatea de a castiga bani facand publicitate cadourilor din magazin.
  • Intreg sistemul de afiliere aste gestionat de un prestigios program (aplicatie web-soft) licentiata de catre noi, program prin care webmasterii isi pot prelua materialele publicitare (banner si alte metode de reclama), pot gestiona, seta si vedea statisticile despre campania publicitara pe care o desfasoara pentru www.gidrland.ro .
  • Comisionul este de 10 % din vanzari (atentie! nu profit, ci vanzari!). Comisionul este unul destul de mare (initial am lucrat si cu 7.5 %) si NU este negociabil. Cei care aplica acestui program de afiliere se presupune ca au acceptat si sunt de acord cu acest comision.
  • Inregistrarea si diferentierea vizitatorilor (si/sau clientilor) se face pe baza de IP si Cookies, un utilizator revenit la noi pe site este recunoscut de catre softul de afiliere ca a venit pe site pentru prima oara de la un afiliat. Informatiile privind IP-ul vizitatorilor redirectionati de afiliati sunt mentinute in baza noastra de date timp de 30 zile.
  • Site-urile care nu sunt acceptate : continut ilegal, care nu au terget publicul din Romania, care au design sau continut slab, care au mai putin de 500 vizitatori unici pe zi.
  • Cei care incearca sa ne aduca vizitatori prin Spam (orice fel), redirectionari “fortate” ale vizitatorilor unei pagini web pe pagina noastra web, sau orice fel de alte “siretlicuri” ce ne vor genera “trafic fals” nu numai ca nu vor fi platiti de catre noi, vor fi actionati in judecata de catre firma noastre pe motiv ca au deteriorat imaginea magazinului www.GiftLand.ro.
  • Plata se face catre webmasteri de doua ori pe luna (data de 15 si data de 1) iar metoda de plata agreata este transferul bancar (paypal doar in situatia in care proprietarul sau webmasterul nu se afla in Romania).
  • Daca doriti sa aplicati la acest program va rugam sa contactati sorin.ciurca@giftland.ro sau 0742865933.

Pentru nelamuriri, alte detalii sau intrebari va rugam sa contactati colaborare@giftland.ro